KaanZade Nedir ? Kimdir ? Yenir Mi ?


Neden KaanZade ?

Aralıksız üç gün boyunca alan adını düşündüm. Yazmak istediğim konular, blogun içeriği hazırdı. Fakat bir türlü alan adını bulamamıştım. İsim - soyisim yapmak istemiyordum. En son can sıkıntısından aşağıda bulunan görseldeki alan adını denedim. Sonuç başarılıydı ama tatmin etmedi (haliyle).


İsmim Kaan. Zade, kişi veya soylu kişi demek. Babamın memleketinde yüz yıldan fazladır duran ancak geçtiğimiz aylarda belediyeye mi yoksa devlete mi bir türlü anlaşılmayan ancak ortasından otoban yolu geçeceğinden dolayı satılan bir konak varmış. Konak satıldıktan sonra içeri girmeyi akıl etmiş benim büyükler. Sandık bulmuşlar ve baya bir sevinmişler. Fakat içinden bir tane eski tabanca, sadece İstanbul'un ve Balıkesir'in bulunduğu harita ve soy ağacı çıkmış. Soy ağacının en başında bilmem ne padişahının veziri varmış. Soy ağacı benim büyük babaanneme kadar gelmiş. Ondan sonrası yok.

Aslında bir vezirin soyundan geliyorum ancak hiçbir faydası olmadı bu güne kadar. Bende 20 yaşında öğrendim zaten, düşünün ne kadar vahim bir durum olduğunu. Halbuki ilkokul veya ortaokul zamanlarında öğrenmiş olsaydım ne güzel hava atardım millete.

Ben sadece "Kişi" anlamına gelen Zade'yi taşıyorum. Soyu falan yok. Solo takılan zade. Temiz iş, kafa rahat.

Alan adına tekrardan değinecek olursak, en son kafayı yemek üzereyken dedim olacak iş değil şu kaanzade boş mu bir bakayım. Baktım boş duruyor. Kondum üstüne. Blog yazarlığını hobi olarak yaptığımdan dolayı ileride daha hoş görünen .com / .net / .org gibi bir alan adına geçiş yapmayı planlıyorum. (Baya bir ileride ama) O zaman geldiğinde alan adını değişir miyim yoksa aynı kalır mı söz veremiyorum.


Kimdir Bu KaanZade ?

Normalde hep geri planda kalmak isteyen ancak hiç başaramamış, içinde çok sakin ve depresif fakat dışında çok neşeli ve abartı bir insandır kendisi. Hoş olduğu durumları da vardır hoş olmayan durumları da. Yılın ve haftanın ilk günü doğmuştur ancak bütün güzel şeylerini 1 Ocak gibi güzel bir günde doğarak harcayan bir zadedir. Sıradandır. 

Geçmişte yaşadığı olaylardan dolayı çoğu yerden, durumdan ve insanlardan kendisini soyutlamıştır ve soyutlamaya çalışmaktadır. Bu kadar.




KaanZade.Blogspot.Com.Tr 'da Neler Olacak?

Valla açıkçası aşağıda ben neler paylaşmak istediğimi yazayım. Bunları yapmayı planlıyorumda. Ancak ne kadar yaklaşırım veya ne kadar geçerim bilmiyorum. Fakat unutmayın, çabalamadan ve denemeden bir şeyi anlamamızın mümkün olacağını sanmıyorum. O yüzden ben başladım diyebilirim.

  • İlk olarak WordPress ve Blogger konularıyla alakalı edindiğim tecrübeleri ve araştırmalarım sonucu edindiğim bilgilerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Fakat bu bütün bloglarda görebileceğiniz makaleler olmayacaktır. Kopyala yapıştır ve birbirine benzeyen makaleleri seven birisi değilim. Bu bölgeyi özgün bir bölge olarak tanımlamak istiyorum. O yüzden kendi fikirlerimi paylaşacağım. Ama bu demek değildir ki, başka bir blogta kesin olarak benim yazdığımı göremezsiniz. Elbette bazı cümleler veya konu başlıkları birbirine illaki benzeyecektir.
  • Bunun dışında haftalık bir video çıkarıp YouTube kanalıma yüklemeyi düşünüyorum. Bu kanalda C# ana fikir olmak üzere programlama alanında edindiğim tecrübelerimi ve bilgilerimi, eğitim sırasında öğrendiğim ufak tefek tüyoları sizlerle paylaşmayı ve yayınladığım videoyu bu blogta sizlere duyurmayı planlıyorum.
  • KaanZade'nin kişisel bir blog olduğunu kanımca anladınız. O yüzden kişisel aklınıza gelebilecek (bkz: eleştiri, dert, tasa, problem, sıkıntılar) türlerde yazılar paylaşmayı istiyorum.
  • Şu an için bunu demek çok yanlış biliyorum ancak gelecekte bu yazıyı okuyacak yeni okuyucularıma söylüyormuş gibi yapıp son madde olarak aşağıdaki yazımı sizlere sunuyorum.
  • - Sizinde görmek istediğiniz konular var ise ve eğer kendime uygun olduğunu düşünürsem, sizlerinde istekleri doğrultusunda yazmak isterim. Sonuçta KaanZade ne kişisel nede kurumsal, ne eğitim veren nede boş vakit geçirilen bir blog. O yüzden rahat olalım. Kasmaya gerek yok. (diye düşünüyorum.)
Temel olarak ve ilk başta bunları sizlere söyleyebilirim. Dahası var mı ? Bayadır düşünüyorum ancak bir türlü bulamadım. O yüzden üstüne pek fazla gitmek istemiyorum. Eğer farklı konularda yazılar yazmaya başlarsam ki yazarım gibime geliyor, ana sayfanın sağ tarafında bulunan Kategoriler sekmesi altından görebilirsiniz.

Değerli vaktinizi harcayıp okuduğunuz için teşekkür ederim. Bir sonraki kişisel ve hafif tanıtım kokan yazımda görüşmek üzere efenim.

Paylaşmak İster MİSİN ?

İLGİNİZİ ÇekebİLİr

SONRAKİ
« Prev Post
Öncekİ
Next Post »

4 yorum

yorum
Aralık 27, 2016 Sil

Başarılar dilerim hayırlı olsun kendi bloguma da beklerim.
Http://yenibirpost.net

Yanıtla
avatar
Aralık 27, 2016 Sil

Teşekkür ederim Hüseyin Bey. Sizi sözlükten tanıyorum zaten. Günlük ziyaretimi eksik etmediğim bir blogunuz var. Teşekkürler tekrardan.

Yanıtla
avatar
Ocak 12, 2017 Sil

Tasarımı ve yazış stilini çok beğendim, takipteyim. Umarım sıkılmadan yazmaya devam edersin. En önemli şey hiçbir şey yazmasan bile açık tutabilmen. Şimdi bir blogun var evet harika. Şunu düşün insanlar bloguna nasıl gelecek? Ya sosyal medya, ya arama motorları ya da direk adres çubuğuna girip gelecek. Sosyal medyada fenomen değilsen eğer ki çoğu blogger öyleyiz. Yapmamız gereken şudur: Düzenli ve sık yazmak. Ama hiçbir zaman sadece yazmak için değil her yazıda üstüne biraz daha koyarak yazmalıyız. İnsanlar googleda bizi görmeli, ziyaret etmeli ve yazdıklarımızı okuyup ardından takibe almalı. İkinci tavsiyeme tüm bloggerlarla iletişime geç. Tavsiyeler al tavsiyeler ver. Diğer bloggerların yazılarını mutlaka oku, yorumla. Bu sana bolca arkadaş ve yeni takipçi kazandıracaktır. Kolay gelsin. :)

Yanıtla
avatar
Ocak 20, 2017 Sil

Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum, sonrasında geç cevap verdiğim için özür diliyorum. Çok güzel yazmışsınız, dediklerinize uyacağım. :)

Yanıtla
avatar